Home

April 2010 vertrek ik voor een trip van ongeveer een week naar Los Angeles en Las Vegas, USA. In mijn vijftienjarig bestaan als ZZP’er (vroeger heette dat gewoon ‘freelancer’) heb ik al tientallen beurzen en conferenties bezocht. Maar dit wordt de eerste in het buitenland.

Visual Studio 2010 Launch event

Ik bezoek in Las Vegas het Microsoft Visual Studio 2010 Launch Event en aansluitend de ASP.NET & Silverlight Conference and Expo. Visual Studio is het vlaggenschip van Microsoft en is het programma waarin talloze websites en andere toepassingen geprogrammeerd worden. Het is het programma waarmee ik – als ik met een programmeerklus bezig ben – de dag begin en waarmee ik de dag afsluit. Een groot deel van mijn werktijd ‘woon’ ik in Visual Studio. ASP.NET is een techniek waarin veel hedendaagse websites worden geprogrammeerd. Ik ben er specialist in.

Om de lancering van de nieuwste versie  van Visual Studio mee te kunnen maken is iets bijzonders.

Banner Visual Studio Launch Event

Contact houden

Dit weblog is gedurende mijn trip mijn contact met het thuisfront. Hier zal ik hopelijk veel korte – en langere – updates plaatsen van mijn mijn belevenissen. Je kunt mij volgen:

Dit is een persoonlijk weblog. Ik plaats (denk ik, maar je kunt nooit weten ;-) ) geen technische artikelen of achtergrondinformatie.

WordPress Themes